Biológiai ráncfeltöltés - Pascaud technológiával - a ránctalan jövőért

A BioSkinJetting eljárás a bőr saját regenerációs képességére épül. A bőr meghatározott rétegeiben történő ingerek hatására fiatal kötőszövet alakul ki, melytől a ráncok természetes módon kisimulnak.
A kezelések során egyáltalán nincs szó injekciózásról, mesterségesen anyagok bejuttatásáról. Valójában kontrolált mikrosebet ejtünk a bőr felszíne alatt, ami serkenti a bőr szövettermelését. Fiataloknál, akiknél a ráncosodás éppen csak elkezdődött, 2-3 kezelés gyakran elegendő. A legtöbb kezelésre jelentkező embernél a ráncok jóval mélyebbek. 40 év fölött már javallott egy 5 kezelésből álló gyógy kúra. A kezelések között minden esetben 2 hét regenerációs idő van. Egy-egy teljes kúra után minimum 2 hónap pihenési idő következik. Ez idő alatt a bőr regenerálódása rendkívül aktív, aminek következtében a ráncok kisimulnak.
A BioSkinJetting kezelést BioSkinSmoothing eljárással kombinálhatjuk.

Legaktívabban kezelt terület:

  • a szemkörnyéki ráncocskák
  • a homlok függőleges és vízszintes barázdái
  • szájkörüli barázdák.


Az alkalmazandó módszer a ránc mélységétől, helyétől valamint a bőr érzékenységétől függ.
BioSkinJetting = tű segítségével a letapadt bőrt fellazítjuk, a ráncot belülről tölti fel az aktivált sejtek által megtermelt új sejtréteg, mintegy alulról felfelé nyomja a ráncot, amitől annak mélysége csökken. Gondoljunk csak egy egyszerű napi dologra, mikor szálka megy a bőrünk alá, azt eltávolítva a terület öngyógyításba kezd.

A BioSkinSmoothing = rádiófrekvencia elv alapján működik. Az aranyozott kezelőfej által a bőrbe kibocsátott magas frekvenciájú hullám következtében a bőr kollagén termelődése serkentődik, javul a vérellátás, a szövetek összehúzódnak, amitől a ránc kiemelkedik. A ránc hosszanti irányába végzünk simító mozdulatokat + a ráncokat széltében végzünk rövid, simító körmozdulatokat.

A Pascaud cég természetesen a különleges technológiákon kívül külső és belső ápolással is biztosítja a bőr biológiai megújulását. Lehetőség van belső méregtelenítésre a Detox termékkel. Vitaminokkal és növényi hatóanyagokkal belső táplálásra. Különleges eljárással előállított kozmetikumai a mindennapi bőrápolást támogatja (24 órás Krém, Caviar krém, Repair Complex, Innovative szérum, Vernix Caseosa Krém, 24 Pascaud ampullakúra, stb...).
További termékismertetés:
http://www.pascaud-pomucz.hu/index.php?module=carat&sub=kozmetikumok

Az őszi bőrápolás újdonsága VERNIX CASEOSA CREAM, mely növényi alapanyagok segítségével védőréteget von a bőr felszínre. Érzékeny, pirosodásra, púderszerű hámlásra hajlamos bőrök legjobb ápolószere.

Az évszakváltáskor szükséges előkészítést a 24 Pascaud ampullakúra biztosítja ( retinol, aha és caviar).

honlap készítés, weboldal készítés, webtárhely: WebStarter